Poesi,dikt,naturlyrik,tidlös litteratur,musik,film,TV,filosofi,översättningar

***** Kolla gärna länkarna till e-böcker; vid poeter.se finns det mesta sparat av översättningar o lyrik *****

* * * SLÄKTEKTIVEN * * *
(The Ancestor Detector)
Hjälper gärna till att leta familj/ort/namn då jag har tillgång till arkivdigitals kyrkböcker och andra källor vars skrift jag är van att tyda och finner det snabbt (men för längre undersökningar och/eller översättningar tar jag en symbolisk minimumsumma på 500-1500) kontakta mig gärna på "Släktektivbyrån" via mail lordparzifal@gmail.com
se även poeter.se/LordParzifal för översättningar och naturlyrik mm


The Rainforest Site

Gästrike Katthem

~*~ LordParzifal Est.1998 | 10 Years Online Anniversary ~*~

LordParzifal's Wicked Gestures and Avatars @ Excite.com Est.1998
LordParzifal's Woodland Journal Est.2008fredag 28 mars 2008

Öppet Brev om Satanism-intervjuer på Sveriges Radio
(Svar om 3 satanister för intervju på Sveriges Radio)

Ok barn då var det dags för ett tankeexperiment!
Byt ut ordet satanist mot feminist...kan ni se tre kända profiler i dagsläget framför er i samma rum prata i radio?
Trodde inte det, än svårare med individuella filosofier,
ungefär som att tre kockar skulle laga mat, Individuell filosofi innebär att göra sitt "eget recept" ungefär som man arrangerar en låt till fulländning ist.f. att göra en cover rakt av på någon annan.
Så gällande satanister har du allt från katolska jesuiter (som är de djupaste demonologi studenterna) till ren djävulsdyrkar metalband nivå men även där finns det belästa men jag minns att LaVey kunde säga två namn av alla grupper på hans "bandwagon" ...svans...han respekterade och som var hans vän och det var King Diamond som bodde nära honom (i Texas) och Marilyn Manson som bl.a. skrev förordet till Satanic Witch efter schizmen med dottern Zeena LaVey som skrev originalförordet (hon flippade och blev punk-drog-häxa...nyktrade till och startade en egen förening).

Så om det nu gällde feminister så kan vi ju ta gamla hippietjejen och Lundells gamla flamma på sjuttitalet Maria-Pia Boëthius som är ett jävla geni, och säger det hon säger med ett leende, sen har vi halvfinska helidioten Tiina Rosenberg som sa män var djur, nej ursäkta, VÄRRE än djur OCH SE partiet FI sjönk till under 1%!!!!!
Sist har vi Schyman populist nr.1, henne tänker jag inte ens kommentera...
Så där har du feministversionen, lycka till med satanistversionen!

Och när ska alla dessa religioner förstå att de pratar om samma sak, sätt en laveyan, en katolsk munk och en rabbin i samma rum och de kanske kan komma överens, och se likheter i sin tradition, jag tror inte så många kallar sig "satanist" (även om de studerat det samhället menar med satanism) nu för tiden, inte ens I USA är det många ens inom ordnar som tycker det är "tufft" att använda det.
Det är bara ett ord.
Ett mycket missförstått ord.
Det betyder Anklagare och om man anklagar de som missbrukar ordet anklagare så är man ju nästan tillbaks på ruta ett, därav liknelsen med feminist eftersom det ej heller går att som gammal hippie kalla sig för det eftersom det finns antismink feminism och de som sminkar sig kraftigt och svärtar/blonderar hår som på 40-50 talet, alltså både förtryck av åsikt och frihet inom samma ord beroende på vilka man "följer"...det är alltså bara yttre tecken på vilken linje de följer ungefär som en tonåring klär sig efter den musik den följer.
Därav missförstånden av orden. Så många använder dom inte helt enkelt...
eftersom man inte vill bli förknippad med vissa element men gärna förknippad med andra. Och då börjar subkategorierna, men det är en annan lektion. Metal satanist, antikristen satanist, anarkist satanist, lavey satanist, akademiker satanist...ungefär som lipstick feminism och militant feminism.
Jag gillar när en hårt sminkad tjej i lackkläder (eller flower power tjej i stor skjorta) med både kors och pentagram visar läppstiftet i en obscen gest
...en hippie sister och lipstick up-societys-ass-ist!!!
=P
"Maybe then Big Brother will losen up!"

Lärare LordParzifal säger "Lektionen Över...
Class dismissed!"
Be well,
LordParzifal
(Publicerad på Belial.org forum Tor Mar 27, 2008 16:24pm)

0 kommentarer:

;