Poesi,dikt,naturlyrik,tidlös litteratur,musik,film,TV,filosofi,översättningar

***** Kolla gärna länkarna till e-böcker; vid poeter.se finns det mesta sparat av översättningar o lyrik *****

* * * SLÄKTEKTIVEN * * *
(The Ancestor Detector)
Hjälper gärna till att leta familj/ort/namn då jag har tillgång till arkivdigitals kyrkböcker och andra källor vars skrift jag är van att tyda och finner det snabbt (men för längre undersökningar och/eller översättningar tar jag en symbolisk minimumsumma på 500-1500) kontakta mig gärna på "Släktektivbyrån" via mail lordparzifal@gmail.com
se även poeter.se/LordParzifal för översättningar och naturlyrik mm


The Rainforest Site

Gästrike Katthem

~*~ LordParzifal Est.1998 | 10 Years Online Anniversary ~*~

LordParzifal's Wicked Gestures and Avatars @ Excite.com Est.1998
LordParzifal's Woodland Journal Est.2008torsdag 21 augusti 2008

Judendom och Hedendom av Edgar Allan Peace On EarthForum för Levande Historia,
hjälper er ta er ur ert inskränkta vetande
(ett andligt uppvaknande som ett övergångsställe).

Eftersom de flesta journalister är ateister så lär vi få höra deras minoritetsåsikter i media i fortsättningen, men det har inget med de senaste vetenskapliga rönen att göra, utan är enbart en människas åsikt.

Det var samma gnäll när nu kommunism äntligen ska in tillsammans med nazism i svenska ungars historieböcker, vilket är på tiden.

Vissa behöver läsa dessa mer än mig, för att inte hamna i onda upprepande cirklar
som en cykeltävling i velodrome som Maud Olofsson så pricksäkert uttryckte det
beskrivande Mona Sahlins "runt, runt händer ingenting ekonomi"
som bara byter händer...men inget av det händer.

CHRISTENDOMENS KAMP MED HEDENDOMEN(Gerhard Uhlhorn) 336s 1875 hft C.E. Fritze’s
DE KRISTNA OCH DEN ANTIKA HEDENDOMEN(Ivar A. Heikel) 232s `27 hft NATUR OCH KULTUR

Det finns väl inga som betett sig så illa mot kultur och filosofier
och religion som kommunister, som klampat genom hundratals år av kulturell uppbyggnad som elefanter i porslinsaffärer,
de behöver inte bara visa klart
(vilka personer som Putin inte förstår fortfarande) att de slutat bete
sig som neanderthalare utan också ersätta skadorna de åsamkat
historien; t o m nazisterna hade vett att rädda undan tavlor och
konstföremål för eftervärlden, må vara hänt att det var i
vinstintresse och connoisseuranda men ändå, då fungerar den bättre än
kommunism.
Om man nu måste välja mellan pest eller kolera vilket jag vägrar,
men man kan ju visa på deras symptom och innehåll.

Smygantisemitister som skriver om låtsasforskare (i deras ögon), det är på tiden att Ryssland jämställs med Tyskland i tagande av liv, Stalin var t o m större massmördare än Hitler. De inte bara skriver om "stackars kommunister" de berömmer varann tillika.
Det är tack vare att det inte tas fram tillräckligt hur judarna led under bägge dessa regimer som vissa nöt inte tror på förintelsen idag, behöver se dokumentärfilmer och filmer som jag i min generation varit uppväxt med och tack och lov MINNS!

Kommunism ska också in i historieböckers rätta ljus vare sig dessa pro-ryska bloggande herrar vill det eller inte.
Jag konstaterar också att "Sveriges ledande politiska blogg" ha!, inte har många inlägg mot eller om SD men en massa mot Israel och judar...säger en hel del om en man "som fotar och är snäll mot sin katt" jovisst, Läs Israel i Sverige om ni vill ha fakta istället för halvsenila fantasier.
Bojkotta Israel? Bojkotta terrorister, dumskalle!

Allrahelst palestinska, det har gått långt från stenkastningsdagarna på 70 och 80-talen, nu är det små "pocketrobotar" som avfyras i mobila ramper vartsomhelst ifrån på gatorna och de större raketuppskjutningarna SKA naturligtvis slås ut omedelbart, om ett barn befinner sig där för att terrorister ska ha något att beskylla Israel för, återigen i deras usla feghet så är det på DERAS samvete inte någon annans om de vill offra sina unga generationer för sina föräldrars krig; det går så tvärtemot allt jag tror på inom t.ex. indiankultur att bevara jorden 7 generationer framåt. Arabiska terrorister offrar sina unga, skriv om det istället för att beskylla Israel för att DE blir attackerade på land de befunnit sig på i eviga tider...arabvärlden finns öster om detta område, Israel är ett centrum precis som gamla delar av Turkiet var handelscentra för väst och öst, liksom Marrakesh, låt oss komma tillbaks till dessa tider igen när vikingar och araber hade glädje av kultur och handelsutbyte!

Efterskrift:

Första negativa jag har att säga om Påven, PETA sympatisör som man är, även om det är av tradition, smak eller grupptryck, ta av dig skorna ahem pälsen och bli en cool cat bland hermelinerna, utan päls.

Jag gick ur svenska kyrkan och in igen i protest mot regnskogsaktier på 90-talet.
Nu spelar det ingen roll om man är medlem eller inte eftersom det mesta är rent kaos och många av de bästa har gått ur eller som jag väntar på att vi åtminstone kan sköta oss så pass att vi blir inbjudna i vårt ämbete till Vatikanen och inte enbart utanför ämbetet som det är nu, inte ens Koskinen eller K G Hammar kunde ändra vad Sverige har gjort inom kyrkan utan ombads att "fortsätta förbättra oss" i Sverige innan det kunde ske, ja han försökte iallafall att be om ursäkt för att kyrkan fungerar dåligt.

Hava nagila, Hava nagila
Hava nagila ve nis'mecha
(repeat stanza once)
Hava neranenah, Hava neranenah
Hava neranenah ve nis'mecha
(repeat stanza once)
Uru, uru achim!
Uru achim b'lev sameach
(repeat line three times)
Uru achim, uru achim!

B'lev sameach


De två bästa och rekommenderade som läsning i ämnet
Israel i Sverige och Al-hamatzav Al-hamatzav II
Israel i Sveriges artikel är som alltid intressant och viktig,
här är det verkliga världsproblemet, och jag njöt av att någon annan än jag själv gav Helle Klein på nosen via pennan; innan nån PK-människa höjer rösten, pga av hennes åsikter ingenting annat.
...och LOKE ligger väl nånstans mittemellan, han ifrågasätter åtminstone antisemitism inom
vänstern på sin sida.
Bonus: en blogg som håller med om det jag skriver härunder Magnus Andersson det finns säkert fler som jag bommat. Jinges vinklingar av nyheter är visst så omfattande att det inte bara finns en Blondinbellawatch utan en jingewatch.

Alla har rätt till sin åsikt men då får man också stå för den. Även om man är PK betyder det inte att man inte har fel. Jag har alltid varit politiskt inkorrekt.
Min morsa sa en gång "det där sa ju du redan för flera år sedan" efter att opinionen svängt och de insett de haft fel. Redan demonstrationernas första dag i Göteborg när polisen använde övervåld mot ungdomar sa jag att det var det nya Ådalen.
Mer om antisemitism på den här sidan LordParzifal - Antiarianism
LordParzifal - Mengele + Maos Spöke
LordParzifal - No News is Good News

De två sämsta (som vanligt vinklade anti-Israel pro-kommunism kommentarer)
Jinge och Svensson
...är också de mest populära (samma topplistsyndrom som i musikbranschen, det som syns köps "out of sight-out of mind"), att de ligger så högt upp på politikbloggar säger ju en del om vinklandet av palestinasjalarnas "vänner i media" i Sverige även i dags dato (och inte 70-talet då vi visste mindre än nu). I Sverige hävdar man rätten för våra "stackars invandrare" att ha kvar slöjan och inte få hjälp att kasta den som inom andra FN-länder, t o m i landet de flytt till ska de förföljas, ganska vidrigt...Alla som stödjer förtryck av Tibet, Amerikas indianstammar, resten av världens stammar eller Rabbiner och Imamer som klart och tydligt säger att "det där stöds EJ i Bibeln, Koranen eller Talmud" , de som brukar våld istället för att mäkla fred har mitt fulla förakt.
"Revenge succumbs to evil rather than overcoming evil with good"
(Rom 4:21)

Be well,
LordParzifal

0 kommentarer:

;