Poesi,dikt,naturlyrik,tidlös litteratur,musik,film,TV,filosofi,översättningar

***** Kolla gärna länkarna till e-böcker; vid poeter.se finns det mesta sparat av översättningar o lyrik *****

* * * SLÄKTEKTIVEN * * *
(The Ancestor Detector)
Hjälper gärna till att leta familj/ort/namn då jag har tillgång till arkivdigitals kyrkböcker och andra källor vars skrift jag är van att tyda och finner det snabbt (men för längre undersökningar och/eller översättningar tar jag en symbolisk minimumsumma på 500-1500) kontakta mig gärna på "Släktektivbyrån" via mail lordparzifal@gmail.com
se även poeter.se/LordParzifal för översättningar och naturlyrik mm


The Rainforest Site

Gästrike Katthem

~*~ LordParzifal Est.1998 | 10 Years Online Anniversary ~*~

LordParzifal's Wicked Gestures and Avatars @ Excite.com Est.1998
LordParzifal's Woodland Journal Est.2008söndag 17 augusti 2008

Grattis Madonna, den liberala fascist-censur-bekämparen! (och som gör allt med ett leende)Det finns förföriska onyttigheter och så finns det förskönade onyheter.
10xLordParzifal (eller 10 blogginlägg till priset av 1,
kan man kalla prisvärdigt 10-pack).
(eller hur man slår dom populistiska kappvändarna i deras eget länksystem och ökar blogg-porr-talen)

Madddddonna Mia!, 50 år och Pop Helgon, se här har redan skrivit utförligt om denna Gudinna.
Madonna for President och
70-tals ABBA TEMA


...inte bara hiphop och metal har sprängt gränser för Blue ribbons kamp mot censur mm
Dyker ett namn upp så är det Madonnas, comebacken med Erotica 1990 och den kring 2000 med Music var minnesvärda, den här (Give It 2 Me) är också stark.
Se videon.
Läs om texten på TEMA ABBA här ovan eller läs texten själv på nätet.

Man kunde ju ägna TV-tidningar åt madonnabilagor ist.f. sånt här tjafs, värsta sen de skulle kvotera Herr Gårman i nåns dåres förslag, våra vägskyltar är klassiska precis som klassiska bilar är klassiska.
Att hjälpa ett barn över vägen är dessutom en sympatisk bild vid ett övergångsställe och inte det minsta pekfingeraktigt som är så inne nu av en mellangeneration som inte förtrycktes av ett pekfingersamhälle. Jag har gjort revolution mot samhället ända sedan Semlons Gröna Dalar! Bevara naturen, skrota betongen!
Det är fult att peka och påpeka saker från någon annans smak;
kan få motsatt effekt och få folk att göra tvärtom tills de inte gör något alls, tills de till sist tar reda på vilka de är och vad de vill göra, vad som är äkta.Det var tack vare Bill Clinton som det var någorlunda drägligt på internet på 90-talet och i USA men Gores fru gjorde inte saken bättre, som bildare av PMRC, ej heller Bush när han tillträdde och tillsammans med fake-liberalisten Blair drog västerländska TV och radio samhället tillbaks till Barna Hedenhös dagar (50-talet). Alla tidningar försvann dessutom under en 5-årsperiod pga höjd moms som mp här hemma fick Ringholm att ta ner till 6% igen.

Bella blanco...har blankt ingenting att säga om Bella Blanco(BlondinBella) utom att om hon döpte om sig till blanco kunde hon ju ge ut nåt vitt vin hos Åkesson eller nån annan.
Men alltid drar det väl nån till sidan som kanske lär sig nåt om Madonna...

Andra rasistdumheten på 2 dar, se tintin för den första (på den här sidan), det finns onyttigheter sen finns det onyheter.
Fler som tycker likadant
Crea Diem
Maddafakka
Coach Olofsson
Tipsy Chimps
HAHAHAHAHA hackar hackspetten som Härenstam en gång sa, för er andra bloggare som hakar på nyheten Jesus F****n Christ, läs riktiga nyheter, barn bombas till döds i djungler runt världen, men eftersom dessa är "max 10kr per dag" barn så tas det inte ens upp i media, det är dessa som kommer gagnas av billiga datorer som doneras av U-hjälp och köra över de flesta bloggare inom några år med saker som är mer intressant skrivna eftersom de har äkta erfarenhet av livet och sitter inte bara och läser expressen och aftonbladet, och har svårt att välja mellan "lakritskola eller mintkola" för att citera Gösta Ekman.

U-världen kommer att resa sig mot I-länderna, jag kan knappt vänta tills det händer, se bara kåkstäderna på Jamaica, ändå tar de OS och världsrekord och medaljer, heja Jamaica...eller kåkstäderna utanför Brasilien ändå kan dessa mäta sig med en stornation som USA.
Men inte Sverige fastän vi är lilla USA, även fast Göran Persson gjorde allt för att skaka hand med illegala diktatorer i Nordkorea och Ryssland och förstöra vårt NATO samarbete och försökte skapa ett lill Ryssland.

De flesta som har integritet i Sverige är oftast greker eller flyktingar från förtryckarregimer runtom i Europa. Alltså Kebab och Pizzeria Sverige...
Och vi Norrlänningar såm int' ta skiiit från nön!
Ara kan gå från OS med höjd blick, kan många andra det? säga att de gjort allt de kunnat för att toppa form och material och omge sig med folk de litar på ist.f. att bara säga ja till allt riksidrottsförbundet säger som inte ens skickar hälften av alla kapabla atleter till ett OS, amatörmässigt fortfarande liksom tidigare OS. Kom ihåg skytteguldet för ett par OS sedan, han betalade resan ner själv och tackade inte skytteförbundet eller OS pamparna i Sverige efteråt. Strongt. Han gjorde det för sig själv och för Sverige, inte för byråkraterna som aldrig varit till hjälp om de inte får PR själv av det.
Det enda Kajsa och Tessan gjort som är smart är RisiFrutti reklam som pensionsfond.

När har man INTE burit vapen i Texas, där har man beskyddat sig och sin egendom från Dag 1 på detta vis, westernfilmer något överdrivna men ändå.

"Stoppa avrättningar i Texas " är en rubrik istället för pseudonyheter. Men DET är en nyhet som tidningar i Norden är för veka för att ta upp. USAs tidningar kämpar ensamma när det gäller allvarliga saker, mindre allvarliga saker vågar man kritisera från europeisk massmedia.

För vissa är t o m vapen för snällt, skadeskjut den här i benet istället, men då syns inte polisen förrän efteråt. Så pressen får ännu en torterad kattnyhet att säga "oj oj oj" åt. Vart finns hjältarna som stoppar det i tid; bl.a. på katthem runt om i världen. Men goda nyheter får inte plats, men de är 75% av verkligheten dagligen, medans tidningar vältrar sig i onyttigheter och onyheter och skit som är 10 eller 5% av realiteten för oss alla, dags att sluta läsa skit och fokusera på det positiva.

Ryssland kan hota vilka de vill, för resten av världen, utom de länder som är köpta och röstar med diktaturlandet, hotar naturligt Ryssland varje dag. Och det tyder på att det är en oacceptabelt militant regim.

Bigfoot...förutom att vara en bra Gravedigger-liknande bil så kommer en sammanställning här framöver om Bigfoot;
ty en bok om snömannen som hette "Snömannen finns" var en av mina första böcker.
Och så förstås Tintin igen...Be well,
LordParzifal

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha, ha! Du är listig du...

L.Patrik W.Johansson sa...

Nah bara allmänt småfiffig...min gamla granne
(som var en gammal man när jag var barn)
kallade mig för födgeni skrattande,
då jag tog tre Twistbitar ist.f. en.
Kan man rå för att man alltid gillat Twist. Jag är ju iallafall snäll mot djur...och snälla människor...som bjuder på Twist!

Be well,
Lordparzifal

;