Poesi,dikt,naturlyrik,tidlös litteratur,musik,film,TV,filosofi,översättningar

***** Kolla gärna länkarna till e-böcker; vid poeter.se finns det mesta sparat av översättningar o lyrik *****

* * * SLÄKTEKTIVEN * * *
(The Ancestor Detector)
Hjälper gärna till att leta familj/ort/namn då jag har tillgång till arkivdigitals kyrkböcker och andra källor vars skrift jag är van att tyda och finner det snabbt (men för längre undersökningar och/eller översättningar tar jag en symbolisk minimumsumma på 500-1500) kontakta mig gärna på "Släktektivbyrån" via mail lordparzifal@gmail.com
se även poeter.se/LordParzifal för översättningar och naturlyrik mm


The Rainforest Site

Gästrike Katthem

~*~ LordParzifal Est.1998 | 10 Years Online Anniversary ~*~

LordParzifal's Wicked Gestures and Avatars @ Excite.com Est.1998
LordParzifal's Woodland Journal Est.2008fredag 29 augusti 2008

Nyhetstorka...Dig i Arslet med Tidningen, Kommunist-Ohly!Eddie Meduza - Såssialdemokraterna
Såssialdemokraterna, Ingvar, Ingvar
Såss, såss, såss, Såssialdemokraterna Tage, Tage

Arg get, arg get idag! be forewarned...dumskallar som trampar vatten istället för att simma som Phelps i media gör mig alltid arg.
Men det är då jag skriver som bäst i flow och det kanske uppskattas (får jag hoppas) i nyhetstorkan!

Efter alla väntade Peking Ankor i press bland övrig media och bland tävlande och "politiker" (läs, byråkrater med saltade kuvert)
så läser man två av de mest vansinniga nyheterna på länge, först:

Vad som är sinnesklent i Betnérs beteende:
Ännu en högljudd gay, eller inte...det är ju så inne att vara en minoritet just nu, men de är inte den enda "under 11%" minoriteten. Jag bryr mig faktiskt mer om hur Tibets befolkning har det ständigt bevakade av Kinas militär diktokrati eller om ursprungsbefolkningen i regnskogsområdet än om nån halvkändis jävla läggning, det är privat!
Dalai Lama lades t.ex. in för magsmärtor och en hel värld lider med honom, DET är en världsnyhet men det får man som vanligt se på CNN för att uppdateras om (som alla intresserade alltid gör).

M.Betnér är inte bisexuell, han är bipolär och snart impopulär och imp...sa jag inte, för min humor sparkar uppåt och mot orättvisor och inte mot alla som vissa tror de kan; utan karmalag.
Learn karma the hard way!

Sossarnas än mer krigsblodröda partner:
Vissa har spöksmärtor där intelligensen borde sitta, att som Ohly först kalla sig kommunist och göra sig omöjlig t o m med sina egna som bildar ett bättre vänsteralternativ as we speak, och sedan tro att de kan diktera villkor med andra bättre partier.
Hönshjärna!
Vänsterhistorik: När Lasse Werner och folk före honom satt var det ett folkligt parti, när LW satt sista gången var första gången jag röstade och naturligtvis vart det honom eftersom mp inte fanns då och sossarna var för tråkiga som alltid.
Sedan kom Schyman och alla gamla försvann och in kom populistvänstern som är lika mycket att förakta som de fascister de kastar saker på, och i själva verket gör sig till de fascister de säger sig hata.
Ynkliga skrikhalsar värre än grinande barn! Put Up or Shut Up!
Precis som K-O Feld falangen inom sossarna som var bra inte fick mer än begränsad UD makt under svinet Persson, antagligen för han visste det var den smarta delen av sossarna och motarbetade dom av prestige, som sossar alltid gjort än om det betyder försämringar ska det "se bra ut".
Fy fan!
Sen kom Ohly och katastrofen var ett faktum; in kom kommunismen igen som Werner gjort sig av med samt populister till den lilla kärna av vänstern som fortfarande fanns!
Nu flyr alla smarta till bildandet av ett nytt parti precis som alla smarta sossar (Norrland) struntade i sossarnas (S)vek och bildade nya norrlandspartier, antagligen största anledningen till att sossarna är 25-30%. Glöm alla inhyrda polls och mätningar med förskönade siffror.

Att en sån som Ulvskog 2008 stirrar in i kameran och propaganda-kastar ur sig att "Jaa Obamas kampanj är nog bra liksom nätet men våra svarta textsidor på vit bakgrund med en sida per person i riksdagen är också bra" Geezus, den multimediatekniken fanns för 10-15 år sedan allaredan och de är fortfarande inte ikapp och folk undrar varför ett land som Sverige inte har fullgott bredband överallt?

Svar: sossarnas inkompetens och bakåtsträvan ist.f. framförhållning.

Vänstern likadant, vem minns inte när Ohly pekade finger i direktsändningen i TV4s morgon-TV och "inte visste att kamerorna filmade överallt"...men han bad aldrig om ursäkt efteråt och är därför inte värd någon respekt, en man vet när han gjort bort sig och ångrar sig.

Antirojalistragatan fortsätter: "Vi är vårt eget land och vi behöver inte jämt titta på Amerika", Nä för då får ni skämmas som alltid i jämförelse, det som är den amerikanska modellen med karriär eller småjobb heter svartjobb här hemma för om inte lilla staten får höga skatter så funkar inte ekonomin? Dumskalle, det är pga skatter som ekonomin stannar!
Skulle komma in fan så mycket mer skatter i små högar den naturliga vägen om Sverige fungerade som normalt.
En republikan gick t o m till val på att inte ha skatter alls hänvisande till hur USA var när de var riktigt bra
före de små tvångsskatter här och där som infördes som senare blev till ett jättestort problem när ekonomin tog över ist.f. att människor valde och styrde över ekonomin.
Penningsystemet är förlegat. Byteshandel är ändå det enda som fungerar.

Mp skulle inte ens sitta i knät på sossarna efter första samarbetet
när Persson bröt löftet om ministerposter som skulle vart Perssons sista period med Anna Lindh som efterträdare i samarbete med mp, det var vad vi skulle kunna ha haft, sen kom Lindhs död (som hade kunnat förhindras om hon var statsminister med livvakter dygnet runt, hon var ytterst lämplig eftersom hon visste hur USA fungerar då hon ofta var där, och var on top of things i världen) och Sveriges börsfall (Perssonsvinet misslyckades och sålde bankens guld med följden att 5(!) bankchefer avgick i rad i protest) och då kan endast moderater som kan börsen och inte föraktar den som Göran Persson styra Sverige och STHLM, efter Adelssohn slutade i STHLM har det gått nerför, han visste sin sak, släkt med GIII:s mördare eller ej, så måste kunnigt folk finnas på rätt stolar om Sverige ska fungera.

Fotnot USA:
Största förändringen i valet i USA är att Tim Russert visste allt om
alla från vita huset ned till lokalnivå och eftersom han avled ifjol så kan ingen med big picture-blick övervaka det hela längre.

Fotnot Sverige:
Höjd skatt ger 20% mer som resultat,
sänkt skatt ger inget mer men konsumtionsmomsen ger många bäckar små
så till slut ger det 40% mer för staten.
Vad...är....då...bäst, dumskallar inom det offentliga har aldrig fattat det, utan tror
automatiskt när ett land går dåligt att man måste höja skatten, det är
som att betala ännu mer för en konsertbiljettt till en kass grupp som
man inte ens köper skivor med längre för de är för dåliga.
De måste bli bättre innan folk börjar handla deras skivor igen och med
nöje betala för konserter, naturlig matematik.

Nä det enda Ohly kan göra är att som kassa Castro med sin kassa tro som kassako
dra sig tillbaks till nåt cigarrplantage nånstans! De är alldeles för tråkiga för en spännande fredlig intressant värld! Men de får gärna lägga undan vapnen och delta...eller dö i kamp och bli nån slags martyrer och det är väl det de vill men då ska de aldrig komma och säga att de vill ha en öppen fredlig värld, de vill ha en tillsluten censurerad värld på deras egna villkor som de kan förstå, de kan inte acceptera alla som jag kan; vissa tycker man synd om andra imponeras man av.

Det värsta är att nättidningar inte ens duger som getföda...eller till stormöten på 5-kantsdass.

Be well,
LordParzifal

0 kommentarer:

;