Poesi,dikt,naturlyrik,tidlös litteratur,musik,film,TV,filosofi,översättningar

***** Kolla gärna länkarna till e-böcker; vid poeter.se finns det mesta sparat av översättningar o lyrik *****

* * * SLÄKTEKTIVEN * * *
(The Ancestor Detector)
Hjälper gärna till att leta familj/ort/namn då jag har tillgång till arkivdigitals kyrkböcker och andra källor vars skrift jag är van att tyda och finner det snabbt (men för längre undersökningar och/eller översättningar tar jag en symbolisk minimumsumma på 500-1500) kontakta mig gärna på "Släktektivbyrån" via mail lordparzifal@gmail.com
se även poeter.se/LordParzifal för översättningar och naturlyrik mm


The Rainforest Site

Gästrike Katthem

~*~ LordParzifal Est.1998 | 10 Years Online Anniversary ~*~

LordParzifal's Wicked Gestures and Avatars @ Excite.com Est.1998
LordParzifal's Woodland Journal Est.2008söndag 31 augusti 2008

När kontrollen blinkar blå, då är allt som det skaI ett turbulent samhälle behövs en stabil huvudstad, börs och ett stabilt land.
I de flesta krissituationer har blå partier styrt. Därav rubriken från Adolphson&Falk.

Fredrik Reinfeldt är varken helgon eller djävul (det är ingen förresten) men han utför saker, han är en "closer", medans Persson lovade saker för att höja skatten utan att bli utbuad så utför Reinfeldt saker och det syns vad som är positivt med det och negativt direkt, halva statsskulden som ökade under Persson är nu halverad från 130 miljarder till 60,
bara det är värt en applåd. Det är enkla pokerregler, men Persson spelade poker med lånta pengar, de löften han gav för över 5 år sedan genomför Reinfeldt nu till viss del medans Persson enbart var ute efter att bygga upp en större statsapparat precis som han bygger på sitt "torp", snacka inte FRA det är en droppe i havet mot vad den mannen försökte åstadkomma med skattemedel och statligt Storebrorssamhälle.
Hellre en liten djävul som är klipsk om ni nu väljer att kalla statsministern för det än en stor dum fan som enbart går efter gamla kalkyler och dammiga luntor som Persson, revisorn, gjorde.

I ett förtryckt samhälle finns det 4 sorters människor:
De som står ut med skiten, de som låtsas att de gör det,
De som inte gör det och lever utanför, de som lever utanför och tillhör motståndsrörelsen.


I ett sånt samhälle blir det aldrig harmoni, och efter "halvtidsrapporten" som i mina ögon är 10ggr mer än vad Persson uträttade på 10 år av vad han lovat så gnäller man både från rött och blått.
Jag tror Sverige aldrig kommer bli nöjt än vad man gör.
Jag vet bara att under Persson såg jag mig som amerikan och inte svensk för jag vägrade förklara eller bortförklara vad den inkompetente mannen gjorde eftersom han inte lydde sina rådgivare som varnade honom, är han som vilken fd revisor och låtsaspresident ensamt ansvarig tillsammans med de som stödjer honom, så har det alltid varit.
Vad han inte förstod var att 20% skatt på många små högar är mer än hög 40% skatt på några få som har jobb, den enkla fem myror är fler än fyra elefanter begrep inte revisorgubben som egentligen inte ville bli statsminister och det märktes; eller fem Birro fler än fyra Greider (som spelar rollen som dumdryg kommunist på gamla dar, som en trött typecastad skådis, men var bra förr, anmälde honom till granskningsnämnden när han tyckte Italien var europas sämsta land när alla vet det överträffar resten av EU i mat, mode, bilar you name it).
I framtiden kommer inte de stora blocken att finnas, partier kommer vara oranga ljus och mörkgröna, lila etc
De nya partierna i europa som har rötter i vad folk är intresserade av.

Var jag nå intressant nudå Johan eller måste man vara moderat eller kommunist för att vara det? Extremerna kommer att försvinna i framtiden och då får alla börja länka den gyllene medelvägen igen (Buddhistiskt ordspråk).

Newz:
SVD SVD2 SVD3
DN DN2
AB
EXP EXP2 EXP3
NSD NSD2
som sagt, ingen censur på den här sidan.
KVP KVP2
GT
GA
syd
NT
HD
metro
Dagen
regeringen

Bloggz:
Queen of Light
Jag ser rött, rött som blod,
rött som vinet på den sista måltidens bord
Folket bygger landet, Folket är de enda som kan det
(Ulf Lundell)

Johan Ingerö
Blå, Blå vindar och vatten
(Tomas Ledin)
När kontrollen blinkar blå, då är allt som det ska
(Adolpson & Falk)

Själv är jag som bekant liberalt oberoende röstande på mp även fast de t o m är för inskränkta och inte alls lika öppna som the green party i USA.

Be well,
LordParzifal

0 kommentarer:

;